Generalforsamling 2022 – 2. marts 2022

Så nærmer vi os datoen for årets generalforsamling, som er 2. marts 2022 kl 19.00. Det er som altid på Vibeholmskolen i lokale 28 (det gamle sanglokale).

Indkaldelsen er distribueret i medlemmernes postkasser, og herunder finder du/I link til det materiale der henvises til i indkaldelsen.

Årsrapport 2021
Forslag til vedtægtsændringer
Forklaring til vedtægtsændringer
Gebyrer og kontingent
Budget 2022

Og på aftenen skal der vælges ny suppleant til bestyrelsen. Vi håber at der er mindst én som viser interesse herfor. I så fald giv gerne besked til bestyrelsen hurtigst muligt.

Godt nytår

Bestyrelsen ønsker hermed alle medlemmer i Ørnekærgård et rigtig godt 2022, og tak for det forgangne år.

Generalforsamling 2022

Så er datoen for Ørnekærgårds generalforsmaling 2022 sat. Det er:

  • Onsdag 2. marts (2022) og med start kl 19:00.

I rette tid vil der kommen en agenda.

Generalforsamling 2021 – på tirsdag (14 september)

Kære alle medlemmer af grundejerforeningen Ørnekærgård.

Vi gør opmærksom på, at generalforsamlingen finder sted på tirsdag den 14. september kl. 19:00. Det afholdes som sædvanligt på Vibeholmskolen, men i år sker det i festsalen.

Vi har tidligere meldt ud, at vi gerne så at folk tilmeldte sig pga Corona situationen, men nu da alle restriktioner er hævet, så er der åbent for, at du kan komme til generalforsamlingen uden at være forhåndstilmeldt. Selvom restriktionerne er hævet, så sørger vi stadig for god afstand mellem stolene.

Vi ser frem til at se dig/jer på tirsdag.

Bestyrelsen

Generalforsamling 2021

Så skulle du/I gerne have modtaget en indkaldelse til generalforsamlingen for året 2020 i postkassen. Generalforsamlingen er jo grundet Corona skubbet til senere på året, og som tidligere meldt ud afholdes det tirsdag 14 september, kl 19:00 på Vibeholmskolen i festsalen.

Da vi går mod mere digital og bæredygtig indkaldelse, så har vi i år kun printet en side og det tilhørende materiale kan findes på hjemmesiden. Du finder materialet her: