Er I interesseret i fiber i Ørnekærs Vænge?    Så ager hurtigt

Brugerrådet for Ishøj Fællesantenne har oplyst, at TDC NET er kommet med et godt tilbud, som brugerrådet anbefaler.

Hvis vi i Ishøj kan mobilisere, at 80% tilkendegiver interesse for fiber i de forskellige boligområder, så vil TDC NET etablere fiber helt gratis i næsten hele kommunen. Således bygger TDC NET en ny parallel infrastruktur til internet og TV.

Det betyder, at TDC NET tilkobler din husstand til fibernettet gratis, og derefter kan du købe et abonnement hos en serviceudbyder efter eget valg. I skrivende stund kan der vælges mellem produkter fra 8 forskellige udbydere. Der er ingen tvang forbundet med tilkoblingen til fibernettet, så selvom du får etableret en fiberforbindelse til din bolig, så bestemmer du selv, om og hvornår du vil bestille produkter.

BEMÆRK: Hvis fibernettet bliver etableret erstatter det IKKE dit nuværende TV og internet abonnement. TDC NET leverer kun infrastrukturen. Dvs., at der er tale om en parallel installation til Ishøj Fællesantennes nuværende net. Har du i dag Kabelplus berører fibernettet ikke dit abonnement på Ishøj Fællesantenne. Når fibernet løsningen er klar, så kan du vælge at fortsætte med Kabelplus eller skifte til en anden leverandør via fibernettet. Det er dit valg.

Vi har forstået det således, at fiberforbindelsen bliver ”skudt ind” fra fortovet til et punkt på dit hus, som vender mod vejen, og som du selv kan vælge. Der bliver sat en lille dåse op på indersiden af væggen der, hvor fiberkablet bliver trukket igennem.

Jo flere der tilkendegiver deres interesse og jo hurtigere det sker, så kan dette være med til at påvirke en prioritering af, hvor og hvornår fiber lægges ud. Så hvis du/I i Ørnekærs Vænge ser dette som et godt tilbud, så skynd jer at følge nedenstående retningslinjer.

Hvorfor er det gratis?

TDC NET kan tilbyde tilkoblingen gratis, fordi de har en interesse i at udvikle infrastrukturen i Danmark og kan tjene penge på, at andre lejer sig ind på deres net.

Retningslinjer for tilkendegivelse af din interesse:

Hvis du er interesseret i TDC NETs tilbud, så er det vigtigt, at du hurtigst muligt giver dem en tilkendegivelse via deres hjemmeside.

Sådan gør du:

  1. Gå ind på tdc.dk/fiber
  2. Indtast din adresse i feltet.
  3. TDC NET fortæller dig, at din adresse ikke er en del af TDC NETs fiberudruling lige nu. Men du kan i stedet tilmelde dig deres interesseliste.
  4. Tilmeld dig interesselisten.

Link: tdc.dk/fiber

Når du har tilmeldt dig interesselisten, så har TDC NET registeret din adresse, og du kommer med i deres overblik over tilkendegivelser i de forskellige boligområder i Ishøj.