Ishøj kommune COVID 19

Her følger servicemeddelelser fra Ishøj kommune, som vi har valgt at dele via vores hjemmeside.
Vi får pt en del information, og vi gør hvad vi kan for at sikre at det bliver uploadet mens det er relevant, men der er risiko for at vi ikke når det alle dage. Søger du den seneste information, så søg det altid via Ishøj.dk.

Nyt fra 19 maj

Som vi skrev ud til jer i mandags får I her en opdatering på de tiltag, som vi har eller er i gang med at iværksætte. Det sker som følge af, at vi efter en periode med lave testjusterede incidens tal desværre har oplevet, at det gik den forkerte vej.

Mandag nåede vi op på 191 i testjusterede incidenstal, mens tallet tirsdag faldt til 190 og i dag 188.

Materiale til omdeling

Ny flyer – A5 format
Vi har produceret en ny flyer, hvor vi opfordrer den enkelte til at være med til at passe på, at Ishøj ikke bliver lukket ned. Se vedhæftet. Budskaberne er:

  • Bliv testet
  • Bliv hjemme, hvis du er smittet
  • Hjælp hinanden med det praktiske

Materialet er blevet delt rundt til pizzarier og andre fastfoodsteder, i Kulturium og i bycenteret ved indgangen til Bilka.

Flyeren er også sendt til skolerne og daginstitutionerne, som lægger den på Aula/BørneIntra.

Derudover har vi opfordret til test på Facebook, sendt sms ud med opfordring og lavet konkurrence i Kulturium for at få flere til at blive testet.

Testambassadører fra styrelsen

Torsdag ankommer 10 testambassadører fra Styrelsen fra Patientsikkerhed. De bliver til fredag i næste uge, men er her ikke i weekenden og 2. pinsedag. De unge mennesker vil gå rundt i bycenteret med flyers og i de større boligområder.

Testbus – busrute

Vi har fået nogle forespørgsler omkring testbussens ruter herunder ønsker til ændringer. Dette er vi meget åbne overfor, og vil gerne opfordre jer til at skrive til os, såfremt I har forslag. Så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme disse.

Vi vil blive glade, hvis I vil dele budskabet i jeres netværk.
Med venlig hilsen
Ishøj Kommune